Новости

ЧЛАНОВИ ГО СНС ЛОЗНИЦА: ЈЕДИНСТВО И ТИМСКИ ДУХ

Повереник Градског одбора Српске напредне странке у Лозници Видоје Петровић разговарао је у понедељак са члановима наше странке у Горњој Ковиљачи и Бањи Ковиљачи, а у уторак је обишао месне одборе ,,Трбушница“, ,,Градилиште“ и ,,Четврти јули“.Указао је члановима да су програм СНС-а, напредне идеје, али и рад на њиховом остварењу једина шанса за бољу будућност. Повереник је позвао све да дају снажну подршку Александру Вучићу, актуелном премијеру и председнику странке и да дајући свој допринос постанемо део решења, а не проблема.
,,Имам мандат да заједно са људима који ће бити део тима у Лозници направим најбољи градски одбор Српске напредне странке у Србији. Нећу се задовољити да будемо међу 30 најбољих, јер ја то не умем. Тежио сам да све у животу радим предано и посвећено, па ако нисам увек био најбољи, свакако сам био међу првима. Од вас очекујем такву подршку!''- рекао је повереник лозничких напредњака, истакавши да је за њега Српска напредна странка част, али и одговорност коју треба испоштовати.
Петровић је поручио да свако ко стварно жели да се бори за напредњачке идеје и програм има своје место и шансу у Српској напредној странци, али да ће одлучно спречити сваки покушај коришћења странке за личне интересе.
,,Немам мандат да свађам и делим странку. Ово је велика шанса за Лозницу јер премијер Вучић жели да пружи снажну подршку овом граду. Две ствари су ме определиле таквој политици: премијер Вучић, његова одлучност и посвећеност у решавању суштинских проблема грађана и моје уверење да је ово најбоља ствар за уједињење и просперитет Лознице''.
Са повереником су били и сарадници: заменик градоначелника Радован Дивнић, шеф одборничке групе СНС-а Миленко Вујић, те директори јавних предузећа – Зоран Грујичић, Пантелија Алексић, Миодраг Дишић, Момир Матић и начелник одељења за финансије Зоран Томић.