Саопштења

ЧЕСТИТКА

СВИМ ГРАЂАНИМА КОЈИ СЛАВЕ БОЖИЋ ПО ЈУЛИЈАНСКОМ КАЛЕНДАРУ ГРО СНС У ЛОЗНИЦИ ЖЕЛИ СВАКУ ЛИЧНУ, ПОРОДИЧНУ СРЕЋУ И НАПРЕДАК.

Честитка

Свим грађанима који славе Божић по грегоријанском календару ГрО СНС у Лозници жели сваку личну и породичну срећу и напредак.

Савет за заштиту животне средине Српске напредне странке Лозница

Савет за заштиту животне средине Српске напредне странке Лозница је поводом Међународног дана чистих планина 26.09.2019. године организовао сакупљање отпада у подножју планине Гучево, код извора Св. Петке.

Скандали и говор мржње одраз су политичке немоћи

Док се Српска напредна странка труди да уједини Србију, како бисмо кренули ка озбиљном раду и остварили озбиљне резултате, запослили људе и изградили путеве, дотле самозвани кандидат за градоначелника Српске народне партије Зоран Митрић - Сафир, на челу неколицине људи грубо нарушава јавни ред и мир, износи нетачне

КОНСТИТУИСАН ПРАВНИ САВЕТ

Под окриљем повереништва Српске напредне странке у Лозници формиран је Правни савет, а за координатора савета је одређен Владимир Петровић. Рад овог правног тима засниваће се на идејама и програму Српске напредне странке, који су утвђени статутом.

СТОП КОРУПЦИЈИ!

ГРАДСКИ ОДБОР СНС ЛОЗНИЦА ФОРМИРАО ЈЕ САВЕТ ЗА БОРБУ ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ И КРИМИНАЛА.

ПРЕДСЕДНШТВО САВЕТА ЧИНИ 5 ЧЛАНОВА КОЈИ СУ ОДЛУЧНИ ДА ДОСЛЕДНО СПРОВОДЕ ЦИЉЕВЕ И ПРОГРАМСКЕ ЗАДАТКЕ НОВОФОРМИРАНОГ САВЕТА.

ГЛАВНИ  МОТО САВЕТА :

Pages