Саопштења

Саопштење за јавност Градског одбора Српске напредне странке у Лозници

Колико је лажни еколог Небојша Зеленовић опијен идејом да је ће се једног дана вратиту на власт па је дошао у стање да су почеле да му се привиђају ствари које не постоје! Објави човек да је наводно власт у Лозници пала, да су се одборници сакрили у мишју рупу и да крај СНС почиње у Лозници.

Саопштење за јавност Градског одбора Српске напредне странке у Лозници

Пошто су му пропали сви други покушаји да се задржи на политичкој сцени, Небојша Зеленовић је решио да преко ноћи постане борац за заштиту животне средине, и то гле чуда – у Лозници. Можда мисли да ће непрестаним довођењем којекаквих ликова из других земаља у лознички крај показати своју тобоже забринутост за народ, јер он у свом политичком лудилу очигледно не види да ова држава има институције које озбиљно приступају решавању сваког проблема зарад бољег живота наших грађана.

Саопштење за јавност Градског одбора Српске напредне странке у Лозници

Веома су жалосни и превише нападни и видљиви покушаји маргиналних странака и појединаца без идеје, визије и политичког програма да профитирају и прикупе евентуалне гласове причајући о наводној забринутости за грађане Лознице. Сви су одједном забринути због „најпрљавије технологије“ компаније Рио Тинто и сви се утркују да због тога дођу Лозницу и наводно отворе очи нашим суграђанима и народу овог краја Подриња колико би било лоше да се рудник литијума отвори, алудирајући на то да институције ове државе желе да свесно униште свој народ.

Саопштење за медије поводом Светског дана заштите животне средине

Поводом Светског дана заштите животне средине, Савет за заштиту животне средине Српске напредне странке Лозница, организовао је садњу дрвећа различитих врста у Омладинском парку, једном од омиљених места наших суграђана.

САОПШТЕЊЕ ГО ЛОЗНИЦА ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА ПЛАНЕТЕ ЗЕМЉЕ

Широм света данас, 22. априла обележава се Међународни дан планете Земље као подсетник да нам наша Планета и њени екосистеми дају живот и као упозорење на опасности које прете животу на Земљи, биљним и животињским врстама, услед развоја индустрије, повећане потрошње енергије, глобалног загревања и климатских промена.

Pages