Саопштења

Карневал мржње и пакости

Карневал мржње и пакости, тако би требало назвати фестивал у Каштелима у лијепој њиховој коју је обележио скандалозни чин паљења лутки председника Србије Александра Вучића и Руске федерације Владимира Путина.

Наставак срамне хајке на децу председника Вучића

Добар део домаћих аналитичара, страначких првака неће наћи за сходно ни да реагују, неки ће то назвати скандалом, неки рећи да је у питању испад појединаца, а о европским парламентарцима и њиховим реакцијама да и не говоримо.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Готово да не постоји време у историјском смислу гледано где Србија није била изложена различичитим врстама притисака и где различити центри моћи нису покушавали да је ослабе или избришу са политичке мапе Европе и света.

Саопштење за јавност

Најоштрије осуђујем насиље и рушилачки поход, напад и демолирање државних институција од стране дела тзв. прозападне опозиције.

Саопштење за јавност

ГрО СНС Лозница најоштрије осуђује насилан, дивљачки покушај упада ђиласовске опозиције и њених присталица у Скупштину Града Београда.

Саопштење за јавност

Очекивали смо да ће приликом посете Лозници наше уважене глумице изразити жељу и потребу да посете неку од културних установа којима се овај град поноси и по којима се истиче на културној мапи наше државе.

Саопштење за јавност

Имали смо прилику да свашта видимо и чујемо у току ове кампање,али толики степен безидејности који је демонстрирала група окупљена око слогана Смело је кулминација политичке ресавске школе и још један показатељ потпуно дилетантског односа према грађанима Лознице и читавом изборном процесу.

Pages