Вести

ВУЧИЋ: СРБИЈА НЕДВОСМИСЛЕНО ИДЕ КА ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ

"ПРЕДСЕДНИКУ МИШЕЛУ САМ ПОСЕБНО ЗАХВАЛАН. УВЕК ЈЕ БИО СПРЕМАН ДА ЧУЈЕ АРГУМЕНТЕ СРПСКЕ СТРАНЕ, МАКАР СЕ СА ЊИМА НЕ СЛАГАО, И УВЕК ЈЕ ИМАО НЕ САМО ДОВОЉНО ВРЕМЕНА И ДОВОЉНО ПАЖЊЕ, НЕГО ЈЕ ПОКАЗИВАО ПОСЕБНУ ПАЖЊУ ЗА ЗАПАДНИ БАЛКАН, КАО И ЖЕЉУ ДА БРЖЕ ИДЕМО КА ЕУ."

Саопштења

Саопштење за јавност Градског одбора Српске напредне странке у Лозници

Колико је лажни еколог Небојша Зеленовић опијен идејом да је ће се једног дана вратиту на власт па је дошао у стање да су почеле да му се привиђају ствари које не постоје! Објави човек да је наводно власт у Лозници пала, да су се одборници сакрили у мишју рупу и да крај СНС почиње у Лозници.

Саопштење за јавност Градског одбора Српске напредне...

Пошто су му пропали сви други покушаји да се задржи на политичкој сцени, Небојша Зеленовић је решио да преко ноћи постане борац за заштиту животне средине, и то гле чуда – у Лозници. Можда мисли да ће непрестаним довођењем којекаквих ликова из других земаља у лознички крај показати своју тобоже забринутост за народ, јер он у свом политичком лудилу очигледно не види да ова држава има институције које озбиљно приступају решавању сваког проблема зарад бољег живота наших грађана.