Саопштења

Саопштење за јавност

На седници Градског одбора Српске напредне странке  вечерас у Лозници једногласно  је усвојена листа кандидата за одборнике у Скупштини града за предстојеће локалне изборе који ће бити одржани у априлу.

Први на листи Српске напредне странке у Лозници биће Видоје Петровић, председник Градског одбора и актуелни градоначелник Лознице.

„Посебно се захваљујем председнику Александру Вучићу и Извршном одбору на указаном поверењу да и на овим изборима предводим Српку напредну странку на изборима у Лозници. Сав мој претходни рад и  и ангажовање уз велику подршку коју смо имали од председника странке резултирали су историјским пројектима за Лозницу, и сигуран сам да ће грађани Лознице у великом броју изаћи на предстојеће изборе и пружити апсолутну подршку листи  Српске напредне странке на челу са председником Александром Вучићем због свега што је урађено у Србији и у Лозници,“ рекао је Петровић након завршетка седнице.

Он је истакао да је  досадашњи рад Градског одбора Српске напредне странке у Лозници увек био одговоран и  предан и поручио да је у потпуности уверен  да ће сви заједно као одбор направити одличан резултат.

„Српска напредна странка у Лозници спремна излази на локалне изборе са новим, младим лицима и очекује одличан изборни резултат. На листи се између осталог налази 24 жене, 24 кандидата је млађе од 35 година,  31 кандидат се први пут појављује у јавном политичком животу. На листи су представници из готово свих месних заједница и различитих занимања међу којима је 40 високообразованих кандидата.

“ Позивам све грађане Лознице да на предстојеће изборе изађу масовно и омогуће наставак  започетих активности на стварању  још бољих услова за живот у нашем граду. ,,За Лозницу, За Србију и нашу децу! “-закључио је своје излагање Видоје Петровић.